Επιτυχημένη επιμορφωτική δράση από τον Σύνδεσμο Μεταλλουργών Μαγνησίας “Συγκόλληση με ηλεκτρόδιο”

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο 19 και 20 Νοεμβρίου η διήμερη  Επιμορφωτική Εκπαιδευτική Δράση  με θέμα  «Συγκόλληση Με Ηλεκτρόδιο». Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Μεταλλουργών Μαγνησίας και το Επιμελητήριο Μαγνησίας .

Η θεωρητική εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, ενώ το πρακτικό μέρος στις εγκαταστάσεις της TALOS MON IKE  θέση (Πορταριστράτα στο Σέσκλο του Βόλου).

Στο διήμερο εκπαιδευτής ήταν ο κ. Βασίλης Τσιμπίδης, ( Εκπαιδευτής Ενηλίκων – Επιθεωρητής Συγκολλήσεων), αλλά και πολύπειροι Πιστοποιημένοι Ηλεκτροσυγκολλητές κατά ISO 9609-1  Κωνσταντίνου Ζήση και Τσιροζίδη Ευστάθιο.

Στην επιμορφωτική δράση έλαβαν μέρος συγκολλητές φοιτητές, μηχανικοί, αλλά και γυναίκες μηχανικοί που επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πρακτικό μέρος του διημέρου.

Μετά το πέρας της θεωρητικής και της πρακτικής εκπαίδευσης δόθηκαν στους συμμετέχοντες βεβαιώσεις παρακολούθησης του εκπαιδευτικού προγράμματος από την HELLAS SOUTH QUALITY CONTROL, την υποστήριξη στην εκπαίδευση με τις μηχανές συγκόλλησης Migatronic και τρεις μοναδικές κληρώσεις σε τρεις ΥΠΕΡτυχερους. Ενώ τα αναλώσιμα υλικά προσέφερε η εταιρεία «Κανελής»

Να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου το Σύνδεσμο μεταλλουργών μαγνησιας και το επιμελητήριο που μου έδωσε τη χαρά να μοιρασω πληροφορίες και γνώση μεσα σε αυτο έστο σύντομο διήμερο και τεχνικές συγκόλλησης σε νέους ανθρώπους.

Απολαύστε ένα μικρό οδοιπορικό!

Θεωρητική και Πρακτική εκπαίδευση συγκολλητών με την μέθοδο ηλεκτροδίου 111ΜΜΑ